Google introduce un program de protectie financiara pentru dispozitivele din Play Store

19

Scaderile de preturi sunt un lucru destul de greu de prezis. Pe de-o parte scaderile de pret vor aduce mai multi clienti care sa cumpere produsul respectiv, dar, pe de alta parte, daca unii dintre clienti au achizitionat un produs inainte ca scaderea de pret sa se produca, este foarte probabil sa fie destul de nemultumiti.

Odata cu recent introdusa tableta Nexus 7 cu memorie interna de 16 GB, Google si-a dat seama de acest neajuns al consumatorilor si a introdus un program de protectie financiara pentru dispozitivele de pe Google Play Store. Astfel, cumparatorii vor primi diferenta de bani inapoi, daca cumpara un produs cu 15 zile inainte ca acestuia sa ii fie redus pretul.  Pentru a obtine diferenta de bani inapoi, clientii vor trebui sa trimita o solicitare catre Google, la maxim 15 zile dupa ce pretul produsului cumparat a fost redus.

Toate acestea inseamna ca, daca ati cumparat o tableta Nexus 7 de 16 GB in data de 14 octombrie 2012, sau mai tarziu, puteti cere Google sa va inapoieze diferenta de pret. Compania mai precizeaza ca, daca achizitia este eligibila in programul de protectie financiara, cumparatorul va primi diferenta de suma in maxim 14 zile. Asadar, cei care au cumparat Nexus 7 la un pret mai mare decat cel actual, se pot considera norocosi.Este posibil ca aceste scaderi de preturi ale Google sa faca parte dintr-o promotie, deci si reducerile viitoare ar putea fi acoperite de programul de protectie financiara. Deocamdata, singurele dispozitive care sunt incluse in acest program sunt tabletele Google Nexus 7, varianta cu memorie interna de 16 GB.

 

Sursa: SlashGear