Google introduce suportul pentru third-party apps in Google Now

37

Utilizatorii Android si-au dat seama deja ca asistentul Google Now poate fi un instrument puternic care sa le aminteasca despre intalniri, sa ii ajute sa mearga prin oras, sa ofere sfaturi despre vreme si multe altele. Tot acest continut extrem de util a fost, insa, si o presiune pentru Google de a livra continut care chiar sa fie relevant. Tocmai de aceea, compania a anuntat recent ca va permite unor dezvoltatori accesul in asistent si va aduce astfel continut care sa fie de folos utilizatorilor.

 

Serviciul va avea acum suport pentru 40 de noi Google Now cards, asa ca cei care il utilizeaza vor avea acces la stiri de la The Guardian, The Economist, sfaturi imobiliare si economice de la Zillow sau vor putea cumpara bilete la film de la BookMyShow. Sfaturile despre calatorii vor veni de la Kayak, iar Instacart va afisa notificari despre comenzi care ar putea fi plasate. Desigur, exista si alte servicii, intrucat 30 de dezoltatori vor ajunge in Google Now.

 

Toate aceastea vor reprezenta un volum mare de continut pentru Now, iar pe termen lung Google promite ca va dezvolta si alte instrumente pentru asistentul Now. Aplicatiile de pe sistemele de operare pe care ruleaza Google Now vor fi actualizate pentru a primi imbunatatirile in urmatoarele saptamani.

 

Πηγή: PocketNow