Google introduce noi unelte de editare in aplicatiile Youtube pentru Android

29

Chiar daca apropierea evenimentului MWC 2015 domina, in lumea tehnologiei se intampla si alte lucruri interesante. Recent, Google a lansat noua aplicatie Youtube pentru copii, iar acum se pare ca a adus o actualizare si versiunii Youtube normale pentru sisteme de operare Android. Update-ul introduce o unealta noua de editare.

 

In trecut, Youtube a oferit unelte noi creatorilor de continut pentru a face experienta de pe dispozitivele mobile una mai buna. In plus, au fost adaugate noi filtre video, capitol care este inca in lucru pentru companie. Totusi, noua versiune a aplicatiei Youtube aduce alt element important – o unealta de ajustare a materialului video. Prin intermediul optiunii, utilizatorii pot selecta exact unde incepe si unde se termina materialul pe care vor sa il incarce pe site. In plus, inaintea incarcarii vor putea sa vizualizeze un preview pentru a hotara daca aceea este varianta finala pe care o doresc.

 

Schimbarea este, intr-adevar, una mica, insa foarte importanta. Acum, continutul incarcat de pe dispozitivele mobile va avea o calitate mai mare. Noua versiune a aplicatiei Youtube pentru Android poate fi descarcata gratuit din magazinul online Play Store.

 

Πηγή: PocketNow