Google introduce Newsstand si ofera reviste gratuit sau la preturi mici

17

Recent, Google a decis sa schimbe abordarea pe care o avea fata de revistele prezente in magazinul online Google Play si a creat aplicatia Play Newsstand. Si, desi pentru unii proprietari de tablete Android aplicatia poate fi binevenita, sunt inca destul de multi cei care nu obisnuiesc sa citeasca reviste in format digital.

 

Pentru a facilita adoptia Newsstand, Google a introdus o oferta prin are vinde o serie de reviste la preturi mici sau gratuit. Exista o multime de reviste prin care utilizatorii pot naviga, toate fiind numerele cele mai recente ale publicatiilor. De asemenea, oferta acopera numeroase domenii, si exista reviste gratuite pe domenii ca sanatate, sport si chiar gaming.

 

Totusi, Google marcheaza un punct negativ pentru ca asa-zisele reviste care se vand cu reducere nu par sa aiba un pret mai mic fata de cel obisnuit. Cel mai indicat pentru utilizatori ar fi sa fie atenti la preturile pe care le platesc pentru publicatii si sa verifice de doua ori pentru a se convinge ca se aleg cu un chilipir. Daca nu este asa, si revistele gratuite sunt o afacere excelenta.

 

Πηγή: PocketNow