Google introduce cardul fizic Google Wallet

28

Pana la lansarea Android 4.5, unii dintre specialistii in domeniu s-au temut ca Google Wallet va disparea pentru ca pe cateva dintre dispozitivele anterioare disparuse aceasta facilitate. Totusi, odata cu lansarea noului sistem de operare Android 4.4 KitKat a reaparut si Google Wallet, impreuna cu imbunatatiri extraordinare, mai ales ca Google a extins acest serviciu si catre telefoane care pana acum nu il puteau folosi.

 

In plus, exista posibilitatea comandarii si a unui card fizic, iar acest lucru reprezinta o imbunatatire majora, mai ales ca nu toti comerciantii au suport pentru platile wireless. Astfel, cardul permite efectuarea tranzactiilor si daca la punctul de cumparare nu exista suport pentru conexiunea NFC.

 

Deocamdata, insa, exista unele probleme cu acest sistem. Google a raportat ca acest card retrage bani destabilizand Wallet, dar compania nu explica foarte clar daca acest lucru afecteaza si cardurile bancare legate de aplicatia Wallet. Deocamdata, utilizatorii nu pot seta care fonduri sa fie retrase si care nu, iar sectiunea de intrebari frecvente dedicate Google Wallet inca nu a fost actualizata cu informatii despre cardul fizic.

 

Totusi, cum acest sistem este nou, ar fi o idee sa ii oferiti o sansa. Mai ales daca sunteti un utilizator impatimit al serviciului Wallet de la Google.

 

Πηγή: PocketNow