Google Hangouts pentru Android primeste suport pentru raspunsuri rapide

49

Google a adus o actualizare serviciului Hangouts pentru Android si a adaugat o functionalitate destul de asteptata de utilizatori. Este vorba despre suportul pentru raspunsurile rapide. Actualizarea a inceput deja sa fie distribuita treptat catre dispozitivele compatibile.

 

In momentul in care utilizatorii apasa pe butonul “reply” din notificare, se va deschide o fereastra in care vor putea sa scrie rapid un mesaj de raspuns, fara sa mai fie nevoie sa deschida aplicatia in sine. In plus, noua versiune Hangouts permite salvarea conversatiilor importante pe ecranul de start, fiecare beneficiind de o pictograma proprie. Pe langa schimbarile mai evidente pe care tocmai le-am mentionat, noua varianta Hangouts include si cateva schimbari subtile de design la nivelul meniului de setari si a notificarilor de tip pop up.

 

De mentionat mai este si ca Google a adaugat inca de acum cativa ani suportul SMS si MMS in Hangouts, dar serviciul beneficiaza si de functie proprie de chat. Deocamdata nu este clar care sunt intentiile celor de la Google pentru viitor in ceea ce priveste Hangouts, dar probabil ca se vor concentra pe oferirea de mesagerie prin functia proprie de chat.

 

Πηγή: Engadget