Google Glass “Made in America”

20

Ca si multe alte gadget-uri anuntate, Google Glass vor fi produsi de  producatorul chinez Foxconn, dar nu in China ci intr-o locatie din Statele Unite. Informatia vine de la Finacial Times care sustine ca Google a semnat un contract cu Hon Hai Precision, companie cunoscuta si sub numele de Foxconn.

Google a ales cu siguranta ca fabricatia produsului lor de realitate augmentata sa fie facut in Statele Unite pentru a avea un mai mare control asupra procesului. Componentele vor veni in continuare de la partenerii companiei din Asia.

Ieri Google si-a anuntat castigatorii concursului “If I Had Glass”, oferind 8.000 de produse prototip celor selectati la pretul de 1.500 de dolari. Criteriile de selectie pentru norocosii castigatori care s-au inscris in programul “Glass Explorer” au fost destul de dure, Google reusind sa descalifice cativa candidati.

Productia ochelarilor inteligenti ar putea incepe in saptamanile urmatoare pentru ca Google sa reuseasca sa lanseze produsul pe piata pana la sfarsitul anului.

Πηγή: TechCrunch