Google Glass cu Play Music integrat si casti stereo [video]

28

Ca o extensie mare a caracteristicilor pe care deja le are, Google Glass va integra in ochelarii cu care privesti lumea altfel, un sistem stereo cu care vei putea sa asculti soundtrack-ul zilei. Un set de casti vor fi lansate spre vanzare luna aceasta, la pretul de 85$, care se vor conecta in aceeasi mufa USB precum casca mono lansata de Google luna trecuta.

 

Vei experimenta placerea muzicii la un alt nivel, putand sa intrebi ochelarii titlul piesei pe care o asculti, sa cauti melodii sau sa le asculti in live streaming, prin Google Play Music All Access. Pentru asta, trebuie doar sa spui “OKAY GLASS, LISTEN TO …”. Vei putea accesa playlist-uri si vei primi recomandari in functie de ce muzica ai ascultat in trecut. Deocamdata doar serviciile de muzica ale Google sunt compatibile cu ochelarii.

 

In prezent, headset-ul Google este disponibil unei categorii limitate de clienti, la pretul de 1.500$, urmand ca pana la finalul lui 2014 sa fie disponibil intr-o varianta generala pentru toti consumatorii.

 

 

Πηγή: nytimes