Google Glass cu lentile de vedere, din ianuarie

  14

  Dupa integrarea Play Music si a castilor stereo in ochelarii Google, compania lucreaza acum la adaugarea lentilelor cu prescriptie medicala, pana la inceputul lui 2014. Rochester Optical lucreaza in prezent la crearea lentilelor pentru oamenii care au probleme cu vederea.

   

  Compania nu explica cum vor functiona ramele lentilelor, insa spune ca aspectul lor va fi mai degraba modern decat de cyborg, cum arata in prezent Google Glass si ca vor putea fi purtate chiar si cand nu sunt atasati de G Glass. Primii vizati sunt miopii, pentru ca nu ajuta la nimic sa vezi ce este afisat pe lentilele ochelarilor daca te ciocnesti de ce este in fata ta.

   

  Pretul ochelarilor Google cu lentile medicale va fi stabilit in functie de pretul standard al ochelarilor de vedere. Doritorii trebuie doar sa trimita pe site-ul companiei culoarea pe care o doresc pentru ochelari si dioptriile prescrise de medic, iar lentilele vor fi trimise in cursul a doua zile lucratoare.

   

  Cu toate noutatile pe care pretinde ca le aduce, Google nu anunta data exacta cand acesti ochelari vor fi disponibili publicului larg. Pana in prezent, doar cativa ”Explorers” si prietenii lor invitati in Google Program pot sa achizitioneze produsul cu toate inovatiile lui.

  Πηγή: technology-digital