Google for Work primeste functii de securitate pentru business

23

Google for Work a primit o serie de functii de securitate noi, odata cu aniversarea a noua luni de la lansare. Utilizatorii au acum optiuni care le permit sa controleze detarile de sharing la nivel departamental. Asta inseamna ca unele departamente (de exemplu HR) vor avea acces la anumite documente care sunt blocate in cazul altor departamente.

 

In plus, exista noi notificari in aplicatie care sa informeze utilizatorul atunci cand se fac anumite modificari. Aceste modificari pot include, de exemplu, setarea unui anumit grad de privacy pentru un fisier. In curand vor exista notificari si pentru descarcari, previzualizarea sau printarea de fisiere. Google for Work poate seta alerte si pentru momentul in care o aplicatie noua este instalata sau un calendar este modificat. Utilizatorii pot sa opreasca optiunile de descarcare, printare sau copiere pentru anumite fisiere, totul din meniul de setari avansate pentru sharing. Pe de alta parte, exista si o optiune care permite vizualizarea fisierelor chiar si de catre utilizatorii care nu detin conturi Google.

 

Toate noile optiuni vor fi distribuite treptat in urmatoarele cateva luni. Se pare ca Google pregateste si alte imbunatatiri pentru viitor cum ar fi conturile personale Google pentru business. De asemenea, in viitor nu va mai exista termen de valabilitate pentru accesarea anumitor documente, insa compania nu a oferit detalii despre momentul cand va introduce aceasta facilitate.

 

Pe langa Google for Work, optiunile vor ajunge si pe Google for Work, Google App si Google for Education.

 

Πηγή: The Inquirer