Google Drive pentru Android ofera acum notificari mobile pentru fisiere

43

Google a adus un update aplicatiei Drive pentru Android si a adaugat noi optiuni, utile in special celor care lucreaza pe documente in grup. Noua versiunea Google Drive pentru Android ofera utilizatorilor notificari mobile atunci cand, spre exemplu, un alt utilizator da share unui fisier sau unui folder pentru a-i oferi acces.

 

Pentru a vedea despre ce e vorba, tot ce trebuie sa faca utilizatorul este sa apese notificarea. Daca un utilizator doreste un link de acces catre un anumit continut, nu mai este nevoie sa ceara personal celuilalt utilizator sa ii ofere accesul. Noua versiune a Drive permite trimiterea de cerereri de acces cu o singura atingere de ecran, iar celalat utilizator o va primi indiferent ca foloseste versiunea Android sau iOS aplicatiei.

 

De mentionat ca utilizatorii de dispozitive Android care nu doresc sa isi faca cont Google nu ar trebui nici ei sa-si faca griji – vor putea vizualiza fisierele trimise. Deocamdata, nu toate dintre noile optiuni Drive au ajuns deja la toti utilizatorii. Google spune, insa, ca asta se va intampla in viitorul apropiat.

 

Πηγή: Engadget