Google+ are acum o optiune de corectare automata a materialelor video

15

Optiunea Google Auto Awesome este cea care imbunatateste automat imaginile utilizatorilor de ceva vreme, iar serviciul a primit mai multe update-uri de-a lungul timpului. Acum gigantul motoarelor de cautare a introdus si o optiune de corectare automata a materialelor video postate pe reteaua sociala Google+.

 

Facilitatea de corectare a materialelor video actioneaza atat la nivelul sunetului cat si la nivelul imaginii. Poate fi imbunatatita iluminarea si stabilitatea, iar odata ce materialele vor fi urcate prin serviciul Auto Backup, Google+ le va analiza si va face modificarile necesare, daca este cazul. Desigur, acest lucru se va intampla doar daca optiunea Auto Enhance este activa. Pentru utilizatorii Google+ pe desktop, va fi afisat un mesaj prin care acestia vor putea sa previzualizeze efectul modificarilor pe materialele video inainte ca acestea sa fie postate.

 

Iata si un material video care prezinta ce modificati poate face Auto Enhance pe materialele video pe care utilizatorii Google+ doresc sa le posteze:

 

 

Πηγή: Slashgear