Google anunta noul serviciu cu plata, Helpouts

16

Google te pune in legatura cu oricine te poate ajuta atunci cand ai de facut o livrare, un proiect, cand ai o problema medicala sau orice alta dilema pentru care ai nevoie de sfatul unui expert.

 

Serviciul Helpouts combina caracteristicile de video chat ale Hangouts, cu sistemul de plata al Google Wallet, cu managementul identitatii al Google+ si cu multe alte servicii oferite de Google. Rezultatul duce la un alt serviciu care te pune in contact cu experti, astfel incat sa-ti rezolvi problemele rapid si eficient, via video.

 

Fie ca vrei sa afli cum sa porti machiajul perfect pentru o ocazie speciala, cum sa faci cea mai buna omleta, sa repari un motor sau orice altceva la care nu te pricepi, nu mai stai sa cauti pe Youtube printre zecile de variante de tutoriale diferite pentru o singura problema. Apesi un buton si Google Helpouts te pune in legatura video, fata in fata cu un expert potrivit, din baza de date a serviciului. Expertul te va privi in timp ce incerci sa rezolvi problema, urmand sfaturile lui. Te directioneaza, te indruma pas cu pas inspre rezolvarea problemei.

 

Pe cand tutorialele de pe Youtube sunt gratis, expertii din Helpouts iti pot cere bani pentru sfaturi, sume pe care le verifici pe Google Wallet, iar la final poti sa dai o nota sfatului sau sa faci un review al expertului, dupa ce Helpout-ul tau este incheiat. Expertii sunt profesionisti din diverse domenii, de la profesori, la terapeuti, de la psihologi la medici chirurgi.

 

Google Helpouts se va lansa in curand in Marea Britanie, in franceza si engleza, in Irlanda, SUA si Canada. Poti vedea gratis pe Youtube cum va arata interfata si serviciul per-total.

Πηγή: venturebeat