Google aduce Voice Control pentru Chrome

17

Google Chrome se actualizeaza continuu insa a trecut ceva timp de cand nu au mai adus nimic nou care sa revolutionize felul in care interactionam in spatiul virtual.

Avem informatii ca acest lucru s-ar putea schimba curand deoarece Google Chrome lucreaza la o noua varianta a browserului care e deja beta.   Ultima versiune Chrome pentru PC poate rula aplicatii web controlate de comezi de voce, utilizatorii putand sa se joace sau sa compuna diverse documente prin intermediul acestei noi functii.

Un reprezentant Google a anuntat luni pe propriul blog o noua versiune de Chrome 25 beta ce integreaza un Web Speech Api care va permite devzoltatorilor sa includa recunoasterea de voce in aplicatiile lor petru Desktop. O alta imbunatatire pentru noua versiune este dezinstalarea automata de extensii adaugate tacit de catre alti dezvoltatori care puteau afecta performantele browserului. Acum, cand o aplicatie va incerca sa instaleze o extensie, utilzatorul va fi promptat, oferinu-i posibilitatea sa stabileasca permisiuni.

Pentru cei interesati, actualizarea se poate descarca de aici.

Sursa: PCMAG