Google aduce un update major aplicatiei Hangouts pentru iOS

47

Update-ul Hangouts app pentru iOS aduce o interfata noua pentru iOS 7 si optimizari pentru iPad, schimbari binevenite dupa ce anul trecut Hangouts abia a introdus apelul video.

 

Profilul va aparea in partea de sus, putand sa vezi optiuni in legatura cu el si setari de cont sau de snooze, odata ce dai click pe profil. In lista de chat poti sa treci de la un item la altul, sa apelezi prin video un contact, sa muti conversatia in arhiva sau sa dai mute in cazul apelurilor video, totul prin animatii noi de tranzitie. Modul de vizualizare a chatului primeste un buton de atasare langa cutia de text, in care poti sa adaugi imagini, harti cu localizarea ta curenta (care pana acum erau disponibile doar pe Android) si, in premiera pentru iOS, primeste suport pentru stickere care sunt de fapt variante animate ale emoji-urilor Hangouts pentru Android KitKat.

 

Versiunea pentru iPad primeste un mod de afisare in dublu ecran, unul pentru chat si unul pentru lista de conversatii, asta pentru o mai buna utilizare a spatiului de pe ecran, dupa ce varianta trecuta umplea tot ecranul. De asemenea, in modul de landscape, vei vedea si un buton de video call in dreapta ecranului, iar prin simpla tragere a lui de-a lungul ecranului, poti initia apelul video. Totodata, aplicatia Hangouts pentru iPad primeste si posibilitatea de video call picture-in-picture, pana acum aceasta fiind posibila doar in Hangouts pentru desktop.

 

hangouts_ios_2

 

Nu in ultimul rand, daca nu vrei sa initiezi un apel video, poti inregistra un videoclip de 10 secunde pe care sa-l trimiti direct contactului. Daca vrei sa dai o noua sansa aplicatiei Hangouts 2.0 care incepe sa se ridice la nivelul aplicatiilor specifice pentru iOS, poti face update-ul de pe AppStore.

Πηγή: gsmarena