Google a programat evenimentul I/O la sfarsitul lunii mai

26

Evenimentul Google I/O este unul important pentru orice fan Android. Conferinta de anul trecut a adus o multime de elemente noi precum sistemul de operare Android L, detalii despre Android One si Android Wear si chiar si debutul Google Cardboard.

 

Anul acesta, Google a stabilit data evenimentul I/O la sfarsitul lunii mai, mai precis pe 28 si 29 mai, la Moscone Center din San Francisco. Inscrierile pentru evenimentu se vor deschide pe 17 martie, insa cei care se tem ca vor uita acest detaliu pot sa se inscrie pentru a primi o atentionare in jurul acelei date. Este de asteptat ca evenimentul din acest an sa aduca o noua generatie Nexus 7. In plus, este posibil sa existe detalii despre Android One si s-ar putea lansa si noi dispozitive cu sistem de operare Android Wear.

 

Alte subiecte pontetiale pentru conferinta includ proiecte Google Inovatoare precum smartphone-ul modular Project Ara sau gadget-urile capabile de cartare 3D din cadrul Project Tango. Este posibil sa existe si ceva informatii despre Google Glass. Deocamdata, insa, nu exista nicio informatie oficiala, asa ca nu ne ramane decat sa asteptam evenimentul pentru a vedea cu ce noutati mai vin cei de la Google in acest an.

 

Πηγή: PocketNow