Google a lansat o versiune mobila a Google Play Store

23

Google a lansat mult asteptata versiune Play Store optimizata pentru dispozitivele mobile. Aceasta versiune face navigarea mult mai usoara prin intermediul browserului de pe dispozitivul mobil. In plus, chiar dca s-au adus modificari, Google a reusit sa pastreze in browser o mare parte din cum arata aplicatia dedicata Play Store.

 

Utilizatorii vor avea, deci, acces la acelasi continut, intr-un mod mai usor. Design-ul este unul atragator, iar versiunea completa a Play Store (web version pentru mobile) are abilitatea de a trimite aplicatiile direct pe smartphone-urile Android ale utilizatorilor. In plus, utilizatorii pot acum sa acceseze si partea magazinului care era dedicata comercializarii de dispozitive. Acest lucru inseamna ca isi pot achizitiona tablete, telefoane si alte produse pe care le vinde Google prin intermediul magazinului oficial.

 

Utilizatorii care sunt curiosi de cum arata interfata redesenata a Google Play Store, varianta pentru browser pe dispozitive mobile nu trebuie decat sa introduca adresa in bara browserului pe care il folosesc si sa initieze cautarea.

 

Πηγή: GSM Arena