Google a lansat actualizarea Android 5.0.1 Lollipop

27

O noua versiune a sistemului de operare Android Lollipop este disponibila pentru posesorii de dispozitive Nexus, dupa ce Google a inceput sa distribuie versiunea 5.0.1 a sistemului de operare. Actualizarea este compatibila cu Nexus 6, Nexus 9, Nexus 5, Nexus 4, Nexus 7 (toate versiunile) si Nexus 10. De asemenea, si Motorola Moto G Google Play poate rula Android 5.0.1 Lollipop.

 

Update-ul poate fi descarcat prin conexiune wireless (OTA) si instalat pe dispozitive, desi utilizatorii pot face si actualizare manuala, daca folosesc versiunea ROM compatibila cu dispozitivele lor. Android 5.0.1 va corecta o parte dintre bresele de functionare, inclusiv un bug care determina resetarea, dar si o problema de redare a materialelor video care aparea in cazul anumitor dispozitive.

 

Google a lansat sistemul de operare Android 5.0 Lollipop luna trecuta. Acesta reprezinta cea mai importanta actualizare a sistemului de operare mobil al Google. Lollipop a adus un nou design si alte cateva optiuni suplimentare interesante care au rolul de a face experienta utilizatorilor mai buna.

 

Πηγή: BGR