Goclever lanseaza smartwatch-ul Chronos Colour

31

Goclever lanseaza noul smartwatch Chronos Colour, urmasul smartwatch-ului Chronos Eco, care faciliteaza accesul la aplicatii si la notificari prin ecranul color de 1,6 inch al ceasului inteligent, compatibil cu un smartphone Android.

 

Chronos Colour vine si cu radio incorporat, cu posibilitate de operare a camerei foto a telefonului si cu accelerometru inclus pentru masurarea activitatii utilizatorului. 

 

Smartwatch-ul poate primi notificari de la smartphone pe o raza de 10 metri si permite initierea apelurilor sau trimiterea de SMS-uri, precum si rasfoirea agendei telefonice prin control vocal. Goclever Chronos Colour este rezistent la apa, dar nu si la inundatii, inghet sau temperaturi de peste 50°C. Bateria de 350mAh permite functionarea activa a dispzitivului timp de 5 zile sau pastrarea lui in modul standby pana la 2 saptamani.   

 

Chronos Colour este compatibil dispozitive mobile care ruleaza sistemul de operare Android 4.4.0 sau o versiune mai recenta, conexiunea cu smartphone-urile se realizaza prin Bluetooth BT 4.0. Avand dimensiuni de 4,1 x 5,5 x 1,2 cm şi cantarind 60 de grame, noul Goclever Chronos Colour va fi disponibil in oferta magazinelor de specialitate din luna februarie cu preturi pornind de la 329 lei.

goclever