Gmail Undo Send opreste livrarea mesajelor deja expediate

21

Functia Undo Send pentru Gmail, disponibila de ceva timp celor care folosesc versiunea Gmail Labs, a primit unda verde pentru a fi implementata in randul optiunilor Gmail Web.

 

Optiunea Undo Send permite anularea livrarii unui mesaj, daca acesta a fost trimis in urma cu maxim 30 de secunde. Pentru a avea acces la aceasta functie, utilizatorii trebuie sa o activeze in meniul Gmail Settings (dreapta sus), si sa selecteze intervalul de timp in care optiunea va fi activa, interval cuprins intre 5 si 30 de secunde. 

undo

Dupa activarea optiunii, link-ul Undo va fi vizibil timp de 5…30s, in dreptul casutei care confirma ca mesajul a fost expediat. Daca link-ul este activat printr-un click, expedierea este anulata si mesajul va fi deschis in vederea editarii. Dupa scurgerea intervalului de timp selectat, link-ul dispare si mesajul este expediat. 

 

Undo Send, nu va sterge mesajele deja livrate din Inbox-ul destinatarilor ci va intarzia livrarea acestora cu 5…30 de secunde. Asadar, mesajele ajunse la destinatie vor ramane acolo pana cand adresantul va decide sa le stearga.

 

Noua optiune va ajunge la toti clientii Gmail in urmatoarele doua saptamani.

 

Πηγή: googleappsupdates