Gmail pentru Android afiseaza agenda de activitati alaturata invitatiilor din calendar

251

Google devine din ce in ce mai performant in integrarea serviciilor companiei in activitatile zilnice. Astfel, conexiunile dintre Gmail si Google Calendar sunt imbunatatite constant.

 

Ultima dintre aceste imbunatatiri a fost anuntata recent de Google pentru aplicatia Gmail pentru Android. Aceasta va permite utilizatorilor sa raspunda mai rapid invitatiilor din calendar, iar invitatiile vor include un buton care va putea face ca ele sa se afiseze direct in agenda de actvitati. Astfel, utilizatorii vor putea decide daca dau sau nu curs unei anume invitatii fara sa mai fie nevoiti sa deschida Google Calendar.

 

Cu siguranta ca schimbarea nu e una majora, dar este utila mai ales pentru cei care se bazeaza pe aceste servicii pentru a-si organiza programul. De mentionat mai este ca noua facilitate va functiona atat in Google Calendar cat si in Microsoft Exchange.

 

Noua versiune a Gmail pentru Android suporta acum si formatarea de tip rich, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor avea acces la optiuni ca bold, underline, italics si culori pentru texte. Probabil ca toate aceste schimbari vor ajunge in curand si pe versiunile Gmail de pe alte platforme, dar si in aplicatia Inbox.

 

Πηγή: Engadget