Gmail are peste 1 miliard de utilizatori activi

22

Daca vi se pare ca mai toata lumea are o adresa de Gmail s-ar putea sa nu va mire sa aflati cat de popular este acest serviciu de mesagerie de la Google. Corporatia Alphabet (n.r. – care detine si gigantul Google) a publicat recent date care arata ca Gmail are peste 1 miliard de utilizatori activi lunar.

 

Destul de surprinzator este, insa, ca Gmail nu a ajuns mai repede la acest prag, daca ne gandim ca Facebook a reusit sa stranga 1 miliard de utilizatori inca de vara trecuta. Oricum ar fi, cu siguranta cele doua servicii sunt diferite si Facebook satisface si parte de retea sociala, deci probabil ca exista un motiv pentru care a avut acest avant.

 

De mentionat mai este ca aproximativ 10% din raspunsurile care se trimit pe Gmail fac parte din categoria raspunsurilor automate. Asta ne face sa ne gandim mai mult la ceea ce inseamna viitorul tehnologiei si cum afecteaza inteligenta artificiala relatiile dintre oameni. Chiar si asa, faptul ca Gmail a reusit sa atinga si sa depaseasca pragul de 1 miliard de utilizatori activi lunar merita consemnat.

 

Πηγή: Engadget