Gmail 5.0 aduce Material Design si suport pentru alte servicii e-mail

29

Google a lansat mai multe update-uri pentru serviciile sale in ultima perioada. Material Design a inceput sa fie din ce in ce mai prezent in aplicatiile din Google Play Store, iar ultimul update al aplicatiei Gmail, care aduce programul la versiunea 5.0, implementeaza si el schimbari la nivelul interfatei, dar nu numai.

 

Astfel, noua versiune a Gmail va include un design nou, adica noul Material Design promovat de cel mai recent sistem de operare Android. In plus, aplicatia va avea acum suport si pentru alti clienti de mesagerie ca Yahoo sau Outlook.com. Ceea ce inseamna ca utilizatorii vor economisi timp pentru ca nu vor mai fi nevoiti sa treaca de la o aplicatie la alta. Din pacate, modificarile nu vizeaza si o mai buna organizare a casutei de mesaje, optiune pe care utilizatorii o cer de mult timp si care acum pare a fi mult mai necesara, mai ales ca vor fi integrati si alti clienti de e-mail.

 

Iata si un material video care prezinta pe scurt aplicatia Gmail 5.0, noua versiune a clientului de mesagerie de la Google:

 

 

Πηγή: PocketNow