Gionee M2017 primeşte certificare TENAA şi ar putea fi lansat în curând

111

Chinezii de la Gionee sunt cunoscuţi în România pentru colaborarea pe care au avut-o cu Allview (sau poate încă o mai au), la realizarea smartphone-urilor brașovenilor.

 

Gionee a produs câteva din modelele care au fost comercializate de braşovenii de la Visual Fan sub brandul Allview. Aşa că de câte ori vedem un model Gionee, ne gândim că poate va ajunge şi la noi pentru că, de regulă Gionee vinde doar pe piaţa chineză şi pe pieţele învecinate.

 

Gionee M2017 chiar pare un telefon interesant, dar şi puţin ciudat. Ciudat pentru că vine cu un design ieşit din comun, cu o carcasă din piele sau care imită pielea şi care este destul de masiv. Gionee a avut la un moment dat cel mai subţire telefon din lume, model care s-a vândut în România ca fiind Allview X2 Soul. Modelul acela avea 5,5 milimetri grosime, iar Gionee M2017 este aproape dublu. Mai exact, are o grosime de 10,65 mm şi cântăreşte 230 de grame. Aceste date, precum şi restul specificaţiilor, apar pe site-ul TENAA, autoritatea chineză care certifică un produs din sfera telecomunicaţiilor ca fiind în regulă pentru a fi comericalizat.

 

Modelul care va fi lansat, evident, în 2017 vine cu un ecran 5,7 inci, cu rezoluţie Quad HD, procesor octa-core de la Mediatek, tactat la 1,95 GHz, 6 GB RAM şi 128 GB spaţiu de stocare intern. Telefonul arată foarte bine din punct de vedere al dotărilor. Pe lângă cele enumerate mai sus, telefonul va veni şi cu o baterie cu o capacitate uriaşă de 7.000 mAh.

 

Componenta foto este formată dintr-un senzor principal de 13 MP şi unul frontal de 8 MP. Telefonul mai vine cu senzor de amprentă şi va rula pe Android 6.0.1.

 

Ce spuneţi, aţi dori ca un asemenea model să ajungă şi în România?

 

Πηγή: phonearena