Gigaset S820, primul telefon DECT cu functii hybrid

18

 Compania germana Gigaset a lansat primul telefon DECT din lume, care imbina in mod inteligent functia ecranului tactil cu tastatura clasica.

Modelul S820 vine cu ECO DECT, tehnologie fara radiatii2, care ajuta la economisirea energiei, prin functiile clasice ale telefoanelor Gigaset: ECO si ECO Plus. Modul ECO se activeaza foarte usor, reducand consumul de energie cu pana la 80%.

Telefonul este dotat cu un ecran de 2,4 inci, care face ca navigarea prin meniu sa fie extrem de usoara, potrivit unui comunicat de presa.

Gestionarea apelurilor de pe acest telefon este foarte simpla.noul sistem incorporate permite utilizatorilor sa-si modifice disponibilitatea de a fi apelati in anumite intervalale ale zilei si sa previna apelurile anonime sau la ore nepotrivite. De asemenea, poate fi activat pe silentios sau poate redirectiona apelurile primate catre un alt numar de telefon.

Agenda telefonica permite stocarea a 500 de intrari vCard. Pentru fiecare contact, utilizatorii pot inregistra data de nastere, precum si cate patru numere de telefon. Acest telefon pastreaza lista apelurilor efectuate, primite si pierdute.