Gigaset lanseaza noi telefoane fixe din clasa A

29

Gigaset a lansat doua telefoane cordless noi, Gigaset A420 si A420A, care vor completa portofoliul telefoanelor DECT, la un pret ce ajunge pana la 50 de euro. Doar pentru ca un telefon este simplu nu inseamna ca acesta nu are numeroase functii utile. Cea mai buna dovada a acestui lucru este faptul ca Gigaset A420 si A420A au agenda vocala.

 

Telefonul se potriveste exact in statia baza a telefonului, impresioneaza prin ergonomie, iar tastatura de dimensiuni generoase poate fi operata cu usurinta. Afisajul de dimensiuni considerabile confera acestui telefon accesibil un design creat cu atentie la cel mai mic detaliu. Dar A420 si A420A pot face chiar mai mult: Modul nocturn permite utilizatorilor sa stabileasca un interval de timp in care sa nu fie deranjati de soneria telefonului, precum si sa transfere automat la profilul silentios apelurile de la persoane anonime, fiind doar vizibile pe ecranul telefonului.

 

Cu sistemul sau practic de gestionare a apelurilor, acces direct la apelurile pierdute, functie handsfree, tastatura iluminata si o agenda ce poate stoca pana la 100 de contacte, A420 are tot ce-i trebuie pentru a atrage atentia oricui. Telefonul Gigaset A420 va fi disponibil pentru achizitie incepand cu luna august pentru suma de 39,99 euro, iar modelul cu agenda vocala va avea un pret de pornire de 49,99 euro. Gigaset ofera de asemenea o varianta cu doua telefoane si una cu trei telefoane pentru o eficienta cat mai mare.