Ghid de trecere de la iPhone la Android, oferit de fostul CEO-ul Google

16

Vrei sa treci de la iPhone la Android? Presedintele executiv al Google, Eric Schmidt, a scris un ghid de 900 de cuvinte despre cum sa treci prin acest proces de tranzitie de la iPhone la Android. Schmidt a decis sa imparta aceste tips and tricks-uri pentru abandonarea Apple in favoarea Google, dupa ce vazut ca multi dintre prietenii lui, utilizatori de iPhone, trec pe Android.

 

Noile telefoane, Samsung Galaxy S4, Motorola Verizon Droid Ultra si Nexus 5 au ecrane mai bune, sunt mai rapide si au o interfata mai intuitiva, ceea ce le face mai dorite sub bradul de Craciun, declara Schmidt.

 

Ghidul le spune noilor adepti ai Android cum sa-si adauge contul de Google in device-urile lor, cum sa gaseasca aplicatii, cum sa-si importe conturile sau sa-si schimbe cartela SIM din iPhone in Android. Ca un ultim sfat, Schmidt recomanda Chrome-ul in locul Safari, pentru siguranta, gratuitatea si eficienta in mult mai multe privinte, pe care Chrome le asigura.

 

Eric Schmidt a devenit presedintele executiv al Google in august 2001. In august 2006, a devenit parte din consiliul de administratie Apple, insa si-a dat demisia in 2009 din cauza conflictelor de interese care cresteau odata cu competitia Apple vs. Google. In 2013, Schmidt ocupa locul 138 in clasamentul Forbes al celor mai bogati oameni din lume, cu o avere estimata la 8.3 miliarde de dolari.

Πηγή: theverge