GECAD NET a inclus in oferta noile suite Microsoft Office365 pentru business

13

Suitele de business Microsoft Office365 Midsize Business si Small Business Premium sunt disponibile incepand cu luna mai si la GECAD NET.

Noile suite Office365 au preturi cuprinse intre 10,4 euro/utilizator/luna (in cazul Small Business Premium) si 12,3 euro/utilizator/luna (la Midsize Business).

Editia Small Business Premium se adreseaza companiilor cu pana la 25 de utilizatori, in timp ce Midsize Business se adreseaza companiilor care au nevoie de licentiere pentru maximum 250 de utilizatori.

Editia Midsize Business vine in plus fata de Small Business Premium cu integrare cu Active Directory, posibilitatea de a crea pana la 20 de subsite-uri in Sharepoint 2013 si acces la suita Office Professional Plus 2013. O comparatie completa intre versiunile disponibile poate fi consultata pe site-ul GECAD NET.

Noutatile cu care vin aceste noi suite Office365 pentru companii constau in licentierea de tip FPP (Full Packaged Product) prin care o firma de dimensiuni mai reduse poate cumpara solutiile de productivitate in cloud in sistem de retail si licentierea de tip open prin care o companie mai mare poate beneficia de toate avantajele licentierii de volum cum ar fi discounturi la achizitie. Licentierea tip open se aplica la cumpararea a cel putin 5 licente / companie.