GarantiBank si Seamless au lansat aplicatia SEQR pentru plati cu telefonul mobil

24

Aplicatia SEQR, lansata astazi, ofera posesorilor de smartphone, care sunt totodata clienti ai GarantiBank, posibilitatea efectuarii platilor cu telefonul mobil prin scanarea unui simplu cod QR.

Plata cu telefonul mobil reprezinta urmatoare etapa in evolutia modului in care efectuam platile si doreste sa extinda aria de utilizare a smartphone-ului. Potrivit unui studiu, 75% dintre persoanele chestionate aleg sa se intoarca din drum pentru a recupera telefonul mobil uitat acasa, in timp ce numai 25% dintre acestea se intorc dupa portofel. Astfel, implementarea platilor cu telefonul mobil este logica si practica in acelasi timp.

Pe langa functia mobile payments, SEQR poate administra transferuri de bani in Romania, cupoane cadou, programe de loializare si promovarea ofertelor comerciantilor.

Principalele avantaje oferite de aplicatie:

 

 • Pentru clienti:
  • Gratuit, inregistrare simpla, usor de folosit
  • Acces in timp real la soldul cont(urilor) GarantiBank si chitante digitale salvate in aplicatie
  • Acces la reduceri si oferte promotionale de la comercianti direct pe telefonul mobil
  • Mai sigur decat alte modalitati de plata, deoarece nicio informatie confidentiala nu este salvata in telefon sau transmisa comerciantului
  • Toata comunicarea intre partile implicate in tranzactie este criptata prin platforma de tranzactionare Seamless, care realizeaza 3,1 miliarde tranzactii anual, in peste 30 de tari.

 

 • Pentru comercianti:
  • Nu presupune nicio investitie financiara, deoarece nu necesita instalarea de hardware
  • Costurile de tranzactionare sunt reduse cu 50% comparativ cu alte metode de plata
  • SEQR se integreaza in softul de vanzare al comerciantului si este suficient ca acesta sa afiseze codul QR la casa de marcat, pentru a putea fi scanat de catre clienti.

 

In prezent, se poate plati cu SEQR in Bucuresti, la Subway Upground, in retelele de magazine Bata si For Family, precum si in locatiile HoReCa Bierhaus 67 si Ave Hotel. Solutia este in curs de implementare la nivel national  in retelele magazinelor Nike, Collective, Folli Follie, Converse, .kix, Calvin Klein Jeans, Star Place si Arsis,  precum si la ceainaria Tabiet si cafeneaua Antipa. SEQR va fi  disponibila si in alte locatii si orase in parteneriat cu comercianti din diverse domenii. Pentru lista actualizata de locatii si magazine, vizitati seqr.com.

SEQR nu necesita un smartphone cu NFC, este disponibila doar clientilor GarantiBank si poate fi descarcata/utilizata gratuit.