Galaxy S8 Plus ar putea fi lansat cu 6GB RAM în China

195

Chinezii par să fie printre cei mai răsfățați utilizatori de telefoane din lume. Pe lângă faptul că sunt primii care pun mâna pe telefoanele ietfine ale producătorilor locali, chiar și producătorii străini par dispuși să-i facă să se simtă speciali.

Versiunile internaționale ale telefoanelor vin cu doar 4 GB memorie RAM, dar în China modelul mai mare dintre cele noile vârfuri de gamă de la Samsung, ar putea fi lansate și în versiuni cu 6 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare intern.

Cel mai probabil această decizie ar putea fi justificată prin faptul că Huawei va vinde pe plan local noile modele P10 și P10 Plus cu 6 GB memorie RAM. Totodată, cei de la Xiaomi vor lansa în curând modelele Meizu Mi 6 care vor fi de asemenea dotate aceeași cantitate de RAM. În plus, chiar Samsung vinde în China modelul Galaxy C9 Pro cu 6 GB memorie RAM la bord.

Deocamdată această informație rămâne la nivel de zvon, fără vreo confirmare oficială, dar într-un fel ar fi ciudat ca Samsung să vândă în aceeași piață un model mai ieftin (C9 Pro) cu mai mult RAM decât noile vârfuri de gamă.