Galaxy S8 are multe din functiile iPhone 7, dar si probleme neasteptate

39

Samsung urmărește foarte atent lansările Apple, iar Galaxy S8 va avea multe dintre noutăție iPhone 7, precum camera foto duală, asistent digital care să răspundă la comenzi vocale și chiar există posibilitatea să nu aibă mufa de căști 3.5 mm jack. Problema Samsung este că nu a găsit cauza exploziei bateriilor Note 7, iar posibilii furnizori externi de baterii au renunțat la colaborare pentru că nu vor să-și păteze prestigiul.

 

La ora actuală mai multe articole pun accentul pe asistentul vocal Viv, care este realizat de creatorii Siri, care s-au despărțit de Apple și au creat o companie nouă, cumpărată acum de Samsung – modelul succesului în Silicon Valley. Oamenii spun că Viv se descurcă mai bine la înțelegerea comenzilor directe, interpretând corect limbajul natural. Pentru unii poate va fi un avantaj, pentru că e o adevărată modă în US acum să ai asistent digital și o goană după cel mai tare produs de acest gen. Dar în Europa nu am auzit un interes special pentru asistenții digitali.

 

Samsung are și o problemă legată de componentele Galaxy S8. Inițial a vrut să preia baterii de la LG sau de alți furnizori pentru a elimina problema apărută la Note 7. Dar Samsung nu a identificat corect care a fost problema cu Note 7, iar un Galaxy S8 care explodează ar dăuna și reputației LG sau oricare alt furnizor de baterii. Chiar dacă vor fi cazuri izolate, această discuție tot va apărea în toată presa online și offline. Așa că deocamdată nu au un furnizor nou de baterii. Există chiar zvonul că lansarea Galaxy S8 va fi amânată.

Πηγή: BGR