Galaxy S8 ar putea avea tot o singura camera foto, nu duala

51

Samsung ar putea renunța la ideea unei camere duale pentru Galaxy S8, pe modelul iPhone, pentru că sistemul dual-camera pune probleme legate de poziționarea lentilelor și prima generație ar putea genera fotografii mai slabe decât S7. Oficialii companiei au confirmat deja că Galaxy S8 va avea “o cameră foto mai bună”, dar nu a mai spus nimeni că vor fi două camere. S-ar putea juca din nou din software și ar putea avea doar un senzor mai capabil decât anul trecut.

 

Veștile despre noul Galaxy S8 circulă de ceva vreme pe Internet, toată lumea compară noul flagship cu produsele concurenților. Generația 7 de la Samsung a avut camere foto excelente, dar LG G5, Huawei P9 și iPhone 7 Plus au adus în plus camera foto duală, care permite realizarea de diverse efecte foto suplimentare, care nu le ai pe S7 de exemplu. Nu că ar fi utile pentru toată lumea, dar ele există. Samsung, care în general nu lasă pe nimeni să lanseze ceva de gen înaintea sa, nu a avut cameră duală nici pe Note 7, iar acum se pare că nici pentru S8 nu a implementat așa ceva . Întâi cred că pentru simplul fapt că schimbă arhitectura interioară, iar Samsung nu mai vrea schimbări hardware ca la Note 7.

 

Pe de altă parte, este foarte posibil ca modelul Apple să fie aplicat și aici. Există în continuare posibilitate ca doar una dintre variantele Galaxy S8 să aibă camera foto duală, iar anul viitor există posibilitatea să avem un S7 de 5.5 sau 5.7 inch și unul chiar mare, de 6 sau chiar 6,2 inch conform unor surse neconfirmate încă oficial. Este foarte posibil ca doar modelul mare să aibă cameră foto duală.

 

Urmărim și acest zvon și revenim cu informații de îndată ce ele vor apărea din surse mai sigure.

Πηγή: SamMobile