Galaxy S4 aduce procesor cu 8 nuclee, 5 inci si 440ppi

34

Samsung vine cu cel mai nou produs din gama Galaxy, anuntat pentru primavara lui 2013, iar zvonurile spun ca smartphone-ul va fi extrem de subtire.

Primele informatii au aparut in cadrul CES 2013, iar acum auzim ca ar putea fi prezentat la Mobile World Congress, urmand ca lansarea  sa aiba loc in luna martie.

Fanii noului smartphone asteapta ca noul gadget sa aiba o multime de caracteristici.

Exynos 5 Octa este noul procesor al sud-coreenilor de la Samsung, tactat la 1,8 GHz, iar noul Galaxy S4 vine cu display de 5 inci si 440 ppi.

Inca nu stim sigur, dar sistemul de operarecu care va fi instalat ar fiAndroid 4.1.2 Jelly Bean sau Android 4.2. Daca lansarea va avea loc dupa Google I/O din luna mai, atunci S4 ar putea avea implementat Android 4.3.

De asemenea, posesorii de device-uri Samsung Galaxy spera de la noul S4 sa vina cu un design Premium, renuntand la plastic in favoarea unei carcase din ceramica.

O alta caracteristica ce i-ar face multumimiti pe acestia ar fi ca S4 sa aiba spatiu de stocare de 32 sau 64 GB, o mai mare durata de viata a bateriei, o camera foto mai buna si, evident, compania Samsung sa se tina de cuvant in ceea ce priveste unicitatea acestui smartphone: un ecran indestructibil, informatii cu care echipa noastra v-a tinut la curent.

Sursa: Cnet