Galaxy Note 8 ar putea avea un ecran de 6,3 inci

- Adrian Ungureanu
149

În luna august a acestui an sau, dacă nu, la începutul lunii septembrie, la IFA Berlin 2017, Samsung ar trebui să lanseze noul Galaxy Note 8, un model care are o misiune atât de grea după eșecul înregistrat anul trecut, cu generația Galaxy Note 7.

Nu sunt chiar foarte multe detalii legate de telefon până acum, dar în mare se speculează că va fi construit pe o platformă de Galaxy S8+ nefolosită. Defapt, din ce înțelegem, Note 8 va fi o versiune îmbunătățită a lui Galaxy S8+.

Un prim detaliu tehnic despre noul Galaxy Note 8 care a apărut în online, este acela că și noul telefon va veni cu același timp de display introdus pe telefoanele din seria Galaxy S8 și că va fi puțin mai mare decât modelul S8+.

Galaxy S8+ are un display cu diagonala de 6,2 inci, în timp ce despre Galaxy Note 8, ultimele zvonuri anunță că va avea un ecran de 6,3 inci. Deci nu va fi cu mult mai mare. În plus, un alt aspect despre care suntem destul de sigur, este acela că Note 8 va beneficia și de un nou stylus, un accesoriu care nu a lipsit până acum telefoanelor din gama Note.