Galaxy Note 5, telefonul pe care Samsung a decis sa nu il lanseze in Europa, disponibil de astazi in stocul QuickMobile

34

QuickMobile aduce in exclusivitate pe piata locala telefonul Samsung Galaxy Note 5, lansat saptamana trecuta pe pietele din Statele Unite si Asia. Retailerul devine astfel singurul din Romania si printre putinii din Europa care vor lista in oferta cel mai nou telefon al sud coreenilor.

 

Dispozitivele Samsung Galaxy Note 5 comercializate de catre QuickMobile sunt importate direct din Statele Unite sau Asia, au toate taxele incluse, precum TVA, au inclus transportul in Romania, iar serviciile de garantie sunt furnizate de catre reprezentantele din strainatate ale Samsung.

 

In ciuda anuntului Samsung ca telefonul Galaxy Note 5 va fi lansat doar pe pietele din Statele Unite si Asia, am decis sa il aducem si in Romania, sa oferim clientilor nostri sansa sa-si achizitioneze cel mai dorit device al momentului”, a spus unul dintre oficialii QuickMobile.

 

Samsung Galaxy Note 5 are un display de 5,7 inch cu rezolutie QHD (2560 x 1440 pixeli), procesor Exynox cu 8 nuclee, memorie 4GB, fiind disponibil in doua variante de spatiu de stocare, de 32GB si 64GB, vine echipat cu un S Pen si cu senzor de amprenta, iar camerele au o rezolutie de 5MP si 16MP.

 

In materie de design, noul Samsung Galaxy Note 5 are un spate curbat, este realizat din sticla si metal pentru a fi mai usor de tinut in mana, avand o dimensiune ceva mai mica decat modelul anterior, Note 4. Disponibil pe QuickMobile.ro in doua variante de culoare – auriu, respectiv negru – telefonul are un pret final de 3.899,9 lei.