Galaxy J7 Prime – cel mai bun smartphone de nivel mediu

63

Samsung Galaxy J7 Prime este un model de nivel mediu, dar care oferă toate funcțiile unui smartphone de top. Compania sud-coreeană a lansat seria J tocmai pentru a combate scăderea vânzărilor pe segmentul premium, dar există acum o concurență directă între seria A și seria J.

 

Modelul are un ecran de 5.5 inch Full HD, procesorul este Exynos 7870 Octa (octa-core), cu 3GB de RAM, accelerator grafic Mali-T830MP2, stocare internă de 16 sau 32GB plus slot de carduri de memorie. Camera foto de pe spate are un senzor de 13 megapixeli, iar camera foto frontală este de 8 megapixeli. Bateria integrată este de 3.300 mAh, destul de ok deși ar fi mers și o variantă mai mare la acest nivel. 

 

Terminalul este comparabil cu Samsung Galaxy A7, cu mici diferențe, acolo procesorul este Exynos 7580, care diferă deși folosesc tot opt nuclee Cortex-A53. De asemenea, procesorul grafic este Mali-T720MP2, o generație anterioară. Probabil scorurile sunt relativ similare și ele, iar prețurile de asemenea. Galaxy J7 Prime costă vreo 250 de euro, iar A7 costă 240 de euro.

 

Galaxy J7 Prime are un design similar cu modelele anterioare, care își trag inspirația de design din Galaxy S6, cu același buton Home oval, cu unghiurile mai mult ascuțite. Când vezi genul ăsta de design recunoști că e Samsung fără să vezi logo-ul. Experiența cu modelele mid-range a fost foarte bună, dar să nu pariați pe Galaxy A3, pentru că modelele foarte ieftine de la Samsung au avut întotdeauna mici probleme.

Πηγή: SamMobile