Galaxy J5 și J7 2017, comparate cu modelele de anul trecut

- Adrian Ungureanu
896

Samsung pare tot mai aproape de momentul în care va lansa ediția din acest an a gamei de telefoane de buget, seria Galaxy J, iar specificațiile modelelor J5 și J7 care vor fi lansate în acest an au fost comparate cu cele ale modelelor de anul trecut.

Există diferențe destul de importante în aceea ce privește caracteristicile principale, noile Galaxy J fiind, evident, mai bine echipate decât modelele de anul trecut.

Galaxy J5 2016 vs Galaxy J5 2017

După cum vedeți, ediția din acest an a primit o nouă carcasă, o cameră frontală mai mare și suport pentru mai multe tipuri de rețele LTE. În rest, ecranul este același, cantitatea de RAM și spațiu de stocare intern. În schimb, față de modelul de anul trecut, J5-ul din acest an beneficiază și de senzor de amprentă.

Galaxy J7 2017 vs Galaxy J7 2017

Modelul Galaxy J7 a primit mai multe îmbunătățiri decât modelul J5. În primul rând ecranul mai bun. Dimensiunile sunt aceleași, dar acesta vine cu rezoluție Full HD. De asemenea, J7 ediția 2017 beneficiază de o camera frontală mai mare, de o baterie mai generoasă și totodată de senzor de amprentă.

Deocamdată, datele nu au fost confirmate în mod oficial, dar de obicei scăpările de informații despre produsele Samsung sunt destul de precise. Cât despre prețuri, se speculează ca modelul Galaxy J5 să coste în jur 280 de euro, iar modelul J7 în jur de 340 de euro. Data de lansare, încă nu a fost anunțată.