Galaxy Gear vs. Pebble Smartwatch [VIDEO]

24

Ceasul inteligent Pebble a intrecut toate recordurile si a aruncat in aer industria de gadget-uri care se por purta, fiind o mare surpriza anul acesta in cadrul acceleratorului Kickstarter.

Pebble nu a impresionat, neaparat, prin fondurile pe care a reusit sa le stranga ci prin faptul ca promitea sa fie chiar un ceas inteligent. Totusi, echipa care a construit Pebble nu este singura care incearca sa isi faca loc in indrustria gadget-urilor de profil. Pe langa competitorii mai mici care urmaresc sa obtina fonduri prin site-urile de fundrasig, gigantii tehnologiei s-au aruncat si ei in cursa.

Unul dintre ceasurile inteligente produse de gigantul Samsung, Galaxy Gear, este unul dintre cele mai bine dotate astfel de dispozitive de pe piata. Fiind, de fapt, un smartphone in miniatura sub forma unui ceas supradimensionat, cu siguranta Galaxy Gear nu este pentru toata lumea. Totusi, cum acest ceas inteligent a fost lansat impreuna cu Galaxy Note 3 este clar ca beneficiaza de multa vizibilitate.

Fanii tehnologiei si potentialii cumparatori s-au intrebat, probabil, care sunt diferentele dintre Pebble si Galaxy Gear. Iata un material video care prezinta cele doua dispozitive in cadrul unui test comparativ:

 

Πηγή: PocketNow