G-Ticket are bilete pentru spectacolele de teatru ale lunii Aprilie

22

Germanos Romania te invita la teatru si ce poate fi mai convenabil decat rezervarea locurilor si achizitionarea biletelor direct de pe telefon sau tableta cu ajutorul aplicatiei G-Ticket.

In Bucuresti, la inceputul lunii, Teatrul Bulandra gazduieste piesele Sarpele in iarba(13 aprilie) si Arlechino moare? (14 aprilie). Mai mult, la Teatrul Evreiesc se va juca piesa Fa-mi loc!(8 si 17 aprilie), iar la Palatul National al Copiilor – Arkadi si Femeile(25 aprilie).

In Sibiu, Teatrul „Radu Stanca” aduce piesele O poveste japoneza (11 aprilie) sau Tinerete fara batranete si viata fara de moarte(17 aprilie).

Iubitorii de teatru din Timisoara pot merge la Teatrul National Timisoara la Oxigen (9 aprilie), M-am hotarat sa devin prost (10 aprilie), Desteptarea primaverii (11 aprilie), Priveliste minunata spre catedrala (13 aprilie), Terminal – Aeroport 3 (16 si 28 aprilie), Viata e vis (17 aprilie) sau Cabaretul cuvintelor (21 aprilie).

Locuitorii din Craiova isi pot petrece timpul liber la unul dintre spectacolele gazduite de Teatrul „Marin Sorescu”. Astfel, prin G-Ticket se pot achizitiona bilete la Photoshop (12 aprilie) sau Platonov (25 aprilie).

Piesele de teatru continua si in Iasi. La Teatrul National Iasi se vor juca piesele Fluturi, fluturi… (11 si 20 aprilie, Sala „Studio Teofil Valcu”), Palaria Florentina (12 si 13 aprilie, Sala Mare), Hollywood Mirage (14 aprilie, Sala Mare) si Prapadul (26 si 27 aprilie, Sala Studio „Teofil Valcu”).

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii aprilie, pentru care pot fi achizitionate bilete prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos in urma cu peste 5 ani, in parteneriat cu Eventim – cel mai important jucator european de pe piata de ticketing a spectacolelor live si de entertainment.