G Data AntiVirus for Mac va fi lansat la Internet&Mobile World

19

Utilizatorii de Windows nu mai sunt singurii vizati de infractorii cibernetici. Autorii de malware tintesc din ce in ce mai mult spre sistemele de operare de genul Leopard si  Mountain Lion. G Data AntiVirus for Mac ofera o noua solutie de securitate dedicata computerelor Mac cu OS X, furnizand protectie eficienta impotriva virusilor si a atacurilor de phishing.

Programul ofera protectie proactiva impotriva virusilor de Mac si in acelasi timp furnizeaza protectie suplimentara pentru toate computerele cu sistem de operare Windows care sunt conectate la domiciliul clientului sau in reteaua companiei. G Data AntiVirus for Mac detecteaza programele malware de Windows si, astfel, opreste imprastierea acestora. G Data AntiVirus for Mac va fi lansat la targul Internet&Mobile World, unde va fi disponibil la un pret special de 110 RON.

Datorita interfetei de utilizator, clara si simplificata, utilizatorii au intotdeauna control asupra statusului securitatii sistemului si poate primi instant notificari despre atacuri malware. Pentru a sti ce fisiere sunt in carantina si cand ar trebui scanat sistemul, utilizatorii au nevoie doar de cateva click-uri pentru a prelua toate informatiile sau pentru a face setari individuale in centrul de securitate.