Furnizorul de solutii informatice integrate Wizrom a inregistrat o crestere de 7,6% in S1

16

Grupul Wizrom a inregistrat in primele sase luni ale anului venituri de 3,23 milioane de euro, datorita revirimentului comenzilor din partea companiilor care au reluat in ritm sustinut implementarile, respectiv a succesului modelului de licentiere SaaS, mult mai permisiv fiscal pentru investitorii in tehnologie.

„Perioada martie-iunie a fost deosebit de activa, cu noi proiecte atat in tara cat si peste hotare. Pe fondul interesului crescut al companiilor pentru solutii de eficientizare a afacerii, si noi am venit cu un portofoliu extins, gratie parteneriatelor semnate cu Panorama si Infor, doi dintre cei mai mari producatori de software de business din lume”, a declarat Adrian Bodomoiu (foto), managing director Wizrom Software.

Grupul Wizrom a terminat prima jumatate a anului cu un numar de 3.424 de clienti, in crestere cu 7% fata de aceeasi perioada din 2011. De asemenea, a fost mentinuta structura veniturilor: 31% din venituri au provenit din licente vandute, 34% din mentenanta, 35% din alte servicii de business (analiza business, procese, dezvoltari personalizate, outsourcing, altele).

Grupul de firme Wizrom avea la 30 iunie 2012 un numar de 150 de angajati, pe fondul cresterii fortei de vanzari din iarna cu 30%.

Fondata in 1992, compania Wizrom Software este specializata in solutii software de gestiune a afacerilor pe verticalele de business vanzari engros si distributie, retail, productie, servicii, banci, asigurari, auto, furnizand totodata servicii profesionale pentru sisteme IT, consultanta si expertiza in domeniu pentru toate categoriile de afaceri.

Wizrom Software si-a consolidat in ultimii ani prezenta si vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova si Bulgaria, demararea de proiecte cu clienti multinationali in Serbia si Ungaria, precum si crearea unei retele locale de parteneri certificati.

Wizrom Software are 3.424 de clienti activi si peste 31.000 de licente instalate.