Fundatia Vodafone Romania sustine spitalul Grigore Alexandrescu, cu investitii de peste 100.000 Euro

16

Fundatia Vodafone Romania investeste peste 100.000 de Euro in Departamentul de Terapie Intensiva Nou Nascuti si in Compartimentul de Cardiologie,  Sectia Pediatrie II, din cadrul Spitalulului Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu”.

 

Ne dorim in permanenta sa oferim conditii din ce in ce mai bune pentru nou-nascuti, iar prin sprijinirea departamentului de terapie intensiva din cadrul spitalului Grigore Alexandrescu ajutam la imbunatatirea actului medical si, implicit, la  reducerea mortalitatii neonatale, prin asigurarea unui standard ridicat de tratament si ingrijiri specifice. Mai mult, compartimentul de cardiologie a fost dotat cu un nou si performant ecocardiograf, care ofera de acum conditii imbunatatite de lucru specialistilor in cardiologia pediatrica, a spus Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania.

 

In cei 17 ani de activitate, Fundatia Vodafone Romania a finantat peste 848 de programe in sanatate, educatie, servicii sociale pentru familii si varstnici, integrarea sociala a persoanelor cu dizabilitati, investind aproximativ 20 milioane euro in proiecte desfasurate de organizatiile non profit partenere. Mai multe detalii despre programele Fundatiei poti gasi pe blogul, pe pagina de Facebook sau pe site-ul fundatiei.