Fundatia Vodafone Romania si Radio Romania organizeaza un concert caritabil pentru sute de copii de la centrele de zi si de plasament

30

Fundatia Vodafone Romania si Radio Romania organizeaza Ziua Copiilor, un concert caritabil pentru sute de copii de la centrele de zi si de plasament, la Sala Radio din Bucuresti. In cadrul evenimentului, ce va avea loc sambata, 6 iunie, peste 700 de copii, cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, vor asculta melodiile unor artisti cunoscuti si vor avea parte de numeroase surprize.

 

Ziua Copiilor este modul nostru de a face o zi mai frumoasa pentru sute de copii de la centrele de zi si de plasament, precum si din alte programe pe care le sustinem. Ii asteptam pe toti la Sala Radio cu numeroase surprize si cu artisti cunoscuti, in cadrul unuia dintre cele mai emotionante proiecte derulate de Fundatia Vodafone Romania”, a spus Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania.

 

Ziua Copiilor va incepe, la ora 10.00, cu o serie de ateliere distractive – numar de magie, teatru de papusi, picturi pe fata, jocuri, figurine din baloane – iar la ora 11.00 vor incepe concertele. La finalul evenimentului, fiecare copil prezent va primi, la iesirea din sala, un cadou special.

 

Evenimentul se adauga, din acest an, seriei de concerte si spectacole pentru copii, organizate de Fundatia Vodafone Romania si Radio Romania.

 

Am fost si de Craciun la o serbare a fundatiei si a fost o zi pe care nu o voi uita niciodata: Mos Craciun mi-a adus cele mai frumoase cadouri, exact ce i-am cerut in scrisoare si chiar si alte jucarii in plus! Toti copiii de la Centru au fost foarte fericiti! Acum abia astept sa merg iar la Bucuresti, la serbare, pentru ca am auzit ca ne vom juca, vor veni magicieni si o sa fie si teatru de papusi”, spune Doinita, 9 ani, Asociatia Hercules, Costesti

 

Copiii care sunt invitati la spectacolul de la Sala Radio sunt beneficiarii ONG-urilor partenere ale Fundatiei Vodafone Romania: Fundatia Chance for Life, Asociatia SOS Satele Copiilor, Fundatia Dezvoltarea Popoarelor, Asociatia Hercules, Asociatia Diaconia Ajutor International, Fundatia de Sprijin Comunitar, Asociatia Mia’s Children, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Fundatia Bucurestii Noi, Asociatia Sfantul Arhidiacon Stefan si Centrul de Plasament Sfantul Iosif.

 

Mai multe detalii despre programele Fundatiei Vodafone se regasesc pe www.fundatia-vodafone.ro, www.facebook.com/fundatiavodafone, http://fundatiavodafone-blog.ro. Fundatia Vodafone Romania este o organizatie non-guvernamentala romaneasca cu statut caritabil, distincta si independenta de operatiunile comerciale ale companiei, infiintatain 1998.