Fundatia Vodafone Romania anunta inceperea inscrierilor pentru a sasea editie a programului Voluntar de profesie

18
  • Pentru editia din acest an, Fundatia Vodafone Romania pune la dispozitie 9 locuri, pentru o perioada de 9 luni
  • Persoanele interesate sa lucreze intr-o organizatie non-guvernamentala din Romania se pot inscrie in programul „Voluntar de profesie”, in perioada 16 septembrie – 26 octombrie 2015
  • Formularul de inscriere este disponibil la adresa www.fundatia-vodafone.ro, sectiunea Voluntar de profesie

 

Fundatia Vodafone Romania anunta lansarea celei de-a sasea editii a programului Voluntar de profesie, care pune la dispozitie, prin concurs, noua locuri in cadrul organizatiilor non-profit, pe o perioada de noua luni. Programul se adreseaza tuturor celor care isi doresc sa schimbe in bine viata oamenilor si a comunitatilor din care fac parte.

 

Voluntar de Profesie este unul dintre programele noastre cheie, menit sa schimbe, in mod real, viata comunitatii. Prin intermediul sau, oricine isi doreste sa lucreze pentru o organizatie non profit din Romania se poate inscrie, in competitie. Oamenii bine pregatiti si entuziasti, care doresc sa se implice in domeniul social, trebuie doar isi aleaga un ONG unde doresc sa lucreze si sa propuna un proiect pe care sa il puna in practica in timpul celor noua luni de zile”, a declarat Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania.

 

Fundatia Vodafone Romania asigura integral salariile persoanelor care sunt desemnate castigatoare, precum si cheltuielile administrative, pe toata durata programului. Fiecare voluntar va primi un salariu egal cu ultima sa remuneratie obtinuta pana la inceperea programului Voluntar de profesie, in limita a 1000 Euro, net. Programul se adreseaza atat publicului larg, cat si angajatilor Vodafone, doua dintre cele noua locuri fiind alocate angajatilor.

 

Castigatorii vor fi selectati de catre un juriu format din membrii Consiliului de Administratie si ai echipei Fundatiei Vodafone Romania, conform calendarului programului. Organizatia neguvernamentala aleasa de candidati trebuie sa isi desfasoare activitatea in Romania, intr-unul din domeniile: sanatate, educatie, prevenirea abandonului familial si scolar, servicii sociale, voluntariat, incluziunea sociala a persoanelor cu nevoi speciale si ajutor in situatii de urgenta. 

 

Pentru mai multe informatii privind calendarul si regulamentul editiei din acest an a programului Voluntar de profesie, va rugam sa accesati pagina dedicata programului.