Fujitsu LifeBook U772 – ultrabook pentru mediul business

38

 

Descriere


Chiar daca cei de la Fujitsu il recomanda drept un ultrabook business, LifeBook U772 nu este deloc o prezenta monotona, carcasa de culoare rosie fiind greu de trecut neobservata printre accesoriile in tonuri de gri si negru ce impanzesc mediul office.


Subtire si usoara, carcasa din aliaj de magneziu da totusi impresia unei constructii rigide si suficient de solida. Finisajul exterior retine ceva urme de transpiratie, dar se curata usor si nu arata prea rau dupa cateva zile de folosire. In interior gasim aceleasi suprafete metalice, dar cu finisaj semi-lucios si vopsite negru.


Ecranul de 14 inch, acomodat in carcasa potrivita mai degraba formatului de 13 inch, este incadrat de o rama ingusta si protejat cu un filtru anti-reflexie. Pentru acesta, Fujitsu a ales o matrice TN cu rezolutie 1366×768 pixeli, respectiv sursa de lumina LED.


Tastatura de tip chiclet a fost adaptata pentru a incapea in carcasa de 15.6 mm grosime si ofera taste cu o cursa scurta de apasare. Touchpad-ul are dimensiuni confortabile si un design monolit, ce ascunde butoanele click stanga/dreapta sub suprafata touch. Efectul vizual este unul placut, insa ramane de vazut cum afecteaza aceasta decizie functionalitatea in ansamblu. In partea dreapta, pe restpad, gasim un cititor de amprente ce serveste la autentificarea in contul de utilizator Windows.

 

Sursa : orange.ro