Fujitsu lanseaza tableta STYLISTIC M702 rezistenta la socuri si apa, dedicata sectorului business si muncii de teren

23

Fujitsu a lansat in cadrul Mobile World Congress in Barcelona tableta STYLISTIC M702. Dispozitivul care ruleaza pe Android este construit pentru a fi folosit in mediile umede si dificile, in care tabletele consumer pot fi afectate usor de apa sau praf, Fujitsu STYLISTIC M702 fiind o alternativa low-cost si mai portabila la notebook-urile dedicate acestor medii.

Fujitsu STYLISTIC M702 reda continuitate muncii dispune de conexiuni 4G, WiFi, NFC si este ideala pentru angajatii care muncesc mult in afara biroului.  Autonomia de o zi a bateriei este o caracteristica tot mai intalnita la tabletele Fujitsu dedicate segmentului business. STYLISTIC M702 cantareste doar 590g, ceea ce o face ideala pentru a fi purtata oriunde, toata ziua, fara niciun compromis intre mobilitate si durabilitate.

STYLISTIC_M702_2

O tableta business fiabila, dedicata companiilor

Caracteristici precum senzor de amprenta, criptarea hard-disk-ului si urmarirea si recuperarea de la distanta a datelor, ofera o mai mare protectie a informatiilor. Fujitsu STYLISTIC M702 are instalate aplicatii office si un scanner de documente, care poate fi folosit cu ajutorul camerei HQ de 8,1 MP. Tableta poate fi folosita pentru solutii Virtual Desktop Infrastructure (VDI) pentru accesarea sigura si oricand a datelor. M702 este certificata IPX5 (nu permite intrarea prafului), IPX7 si IPX8 (rezista la jeturi si scufundare in apa).

Dispozitivele consumer au ajutat la inceperea revolutiei mobilitatii, dar sunt fragile pentru multe medii de lucru. Cu tableta STYLISTIC M702 ne adresam fortei mobile de lucru, oferind un dispozitiv care nu face niciun compromis, care face fata greutatilor unei zile de munca pe teren si ofera in acelasi timp continuitate in business. Companiile care continua sa foloseasca echipamente fragile in medii dure vor ajunge sa tot plateasca reparatiile si inlocuirile pentru tabletele stricate, care nu erau dedicate acestui tip de munca de la inceput”, a declarat Dieter Heiss, Director al Workplace Systems la Fujitsu Technology Solutions.

Fujitsu STYLISTIC M702 este disponibila la retailerii traditionali si online din Europa Centrala, Orientul Mijlociu, Africa si India la preturi ce incep de la 999 de euro.