Fotor HDR si GoPix Slide-Show pot fi descarcate gratuit pentru iOS, in perioada sarbatorilor

22

Ca tot vin sarbatorile si vrei poze cat mai frumoase fara sa le editezi prea mult, doua aplicatii destinate fotografiilor sunt gratuite in aceasta perioada, pentru dispozitivele cu iOS.

 

Este vorba de Fotor HDR care iti creeaza fotografii HDR in caz ca aplicatia foto pe care o folosesti nu are modul acesta. Totodata, iti aduce si un update al tutorialui in setarile aplicatiei, ca sa stii cum sa folosesti filtrele, cum sa stabilesti cadrele, cum sa editezi fotografiile inainte sa le dai share.

 

fotor_hdr

 

Cea de-a doua aplicatie este GoPix. Aceasta creeaza slide show-uri cu pozele tale, ca sa arate ca un mic film pentru a spune o poveste cu imaginile alese. Dupa ce alegi pozele, urmeaza muzica si template-ul filmului ca sa fie complet si sa-i dai share in retelele sociale. Noua versiune GoPix adauga cinci efecte de template si posibilitatea de a importa poze din contul Instagram.

 

gopix

 

Atat Fotor HDR cat si GoPix costa in mod normal doi dolari pentru a fi descarcate, asa ca oferta poate fi tentanta in perioada asta.

 

 

Πηγή: fotor