Fossil a prezentat trei modele de ceas hibrid

256

Moda ceasurilor hibrid începe să prindă tot mai mult în rândul producătorilor clasici de ceasuri. Cel puţin americanii de la Fossil, unul dintre cei mai cunoscuţi ceasuri mecanice din întreaga lume, pare să abordeze o strategie destul de agresivă pentru acest segment.

 

 

Aceştia au prezentat în cadrul expoziţiei Baselworld 2016, una dintre cele mai mari expoziţii de ceasuri şi bijuterii din lume, trei modele noi de ceasuri hibrid. Acestea poartă numele unor mari mari designeri, Diesel, Kate Spade şi Emporio Armani, semn că acestea sunt dedicate unui segment de restrâns de clienţi. Nu neapărat de preţ, pentru că ceasurile nu par să fie foarte scumpe. De exemplu, modelul Kate Spade are un preţ 250 de euro. Din păcate, pentru celelalte două mărci nu au fost făcute publice preţurile, dar nu cred că vor diferi foarte mult, pentru că ceasurile sunt destul de similare ca funcţii.

 

 

Cele trei ceasuri sunt diferite ca design, Fossil încerând să ofere un design aparte fiecărui model, astfel încât să se „asorteze” cu stilul vestimentar al casei de modă căruia îi poarte numele. În rest, pe parte de funcţii smart. Cele trei ceasuri cin cu acelaşi trei butoane laterale pentru funcţiile smart, sunt compatibile atât cu telefoanele cu Android, cât şi cu iOS, dar au aplicaţii dedicate. Bine, şi acestea tot mai mult la nivel estetic.

 

Ceasurile, se pare, că vor fi vândute prin intermediul magazinelor, online sau fizice ale brandurilor de modă respective.

 

Πηγή: Phone Arena