Ford GT 2017 ia prin surprindere Detroit Auto Show

91

Ford a anuntat recent noul model de autoturism GT, model 2017. Mutarea i-a luat prin surprindere pe cei prezenti la Salonul Auto de la Detroit. Compania producatoare a mai precizat ca principalul atu al masinii este un cel mai bun echilibru intre putere si greutate care a fost pana acum integrat intr-un automobil.

 

76277

 

Ford GT 2017, un coupe in doua usi, include o caroserie din aluminiu si carbon, dar si un motor situat central, cu o capacitate de 3.5 litri, EcoBoost V6 twin-turbo care ofera peste 600 de cai putere. “Cu un habitaclu pentru pasageri construit din fibra de carbon, GT incorporeaza o parte frontala din aluminiu si o serie de subframe-uri in partea din spate incorporate in panouri de caroserie construite din fibra de carbon”, sustin cei de la Ford. In plus, forma asemanatoare unei picaturi pe care o are masina si parbrizul curbat asigura un caracter aerodinamic insemnat si reduc frecarea.

 

76274

 

Nici interiorul nu este de ignorat. Cele doua locuri ale pasagerilor sunt incorporate direct in fibra de carbon din care este construit habitaclul, volanul este unul in stil F1 si exista un sistem de navigare si divertisment digital, pe care soferul il poate configura dupa dorinta.

 

Ford GT 2017 va intra in productie la sfarsitul anului viitor si este printre cele 12 noi modele, inclusiv F-150 Raptor si Focus RS, pe care Ford intentioneaza sa le lanseze pana in 2020. Deocamdata nu exista niciun fel de informatie cu privire la pretul de vanzare pentru Ford GT 2017, dar este de banuit ca pretul va fi comparabil cu alte masini din segmentul de lux.

 

Iata si un material video care prezinta Ford GT 2017:

 

 

Πηγή: JustLuxe