Flickr ofera tuturor utilizatorilor 3 luni de acces Pro gratuit

19

Flickr, popularul serviciu de photo-sharing detinut de Yahoo, ofera un cadou de Craciun tuturor utilizatorilor. Acesta consta in accesul gratuit, timp de 3 luni, la serviciul Pro al reteleiConturile de utilizator Pro costa, in general, 24.95 de dolari pe an si ofera cateva avantaje, inclusiv upload nelimitat, posibilitatea descarcarii fotografiilor la rezolutie mare si posibilitatea de a posta continut in pana la 60 de grupuri diferite.

Cadoul facut de Flickr vine la putin timp dupa lansarea unei noi aplicatii iPhone, primita foarte bine de catre utilizatori. Beneficiul pe care reteaua il ofera gratuit utilizatorilor ar putea avea ca scop mentinerea  userilor multumiti cat timp compania  se promoveaza ca o alternativa la Instagram.

O schimbare mica, dar controversata, in termenii de utilizare a Instagram a declansat reactii extrem de negative si o migrare a utilizatorilor care foloseau acea aplicatie. Tocmai de aceea, Flickr, serviciu  infiintat in 2004, vrea sa profite de moment si sa atraga cat mai multi utilizatori de la concurenta.

Pentru a se putea bucura de oferta Flickr care ofera 3 luni de acces gratuit la serviciul Pro, utilizatorii trebuie sa acceseze adresa  flickr.com/holidaygift – potrivit informatiilor de pe site, chiar si conturile abia create pot sa se bucure de beneficiul oferit.

 

Sursa: The Verge